• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψάρια

Αποτελέσματα για

Ψάρια

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  2. KOMAN'S VISHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOMAN'S VISHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε Moerdijk, Κάτω Χώρες.

  3. VRIESOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VRIESOORD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  4. GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. SCANIMEX SEAFOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCANIMEX SEAFOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαρίδες, ψαρια χονδρικης, Γαρίδες, καπνιστο ψαρι, και τονος. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. W.KOKSPAARNDAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W.KOKSPAARNDAM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.