• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  3. VAN LOENHOUT PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LOENHOUT PRODUCTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετικα πιληματα. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. BFM TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BFM TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυντηριο ρουχων, σαπουνια για την κλωστοϋφαντουργια, Υγρό ψύξης, και υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  5. ELEON MEDICAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELEON MEDICAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρεμπόριο αρωμάτων, και αρωματα και κρεμες περιποιησης σωματος. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VITEX NATURA WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VITEX NATURA WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προετοιμασια ειδικων και εξατομικευμενων προγραμματων διατροφης. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. HYGIWEB

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HYGIWEB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Westerhoven, Κάτω Χώρες.

  3. PRIVATE LABEL DIFFUSER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRIVATE LABEL DIFFUSER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  4. AIR LIQUIDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AIR LIQUIDE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. C-INCO ONDERHOUDS- EN REINIGINGSPRODUKTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C-INCO ONDERHOUDS- EN REINIGINGSPRODUKTEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  1. DR. W. KOLB NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DR. W. KOLB NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Klundert, Κάτω Χώρες.

  2. ASSOCIATED METAL SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες