• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. LINO DROOGBLOEMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LINO DROOGBLOEMEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, και Αποξηραμένα άνθη. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  2. FORTAPLANT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FORTAPLANT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Maasbree, Κάτω Χώρες.

  3. KOLBACH BLOEMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOLBACH BLOEMEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Rijswijk Nb, Κάτω Χώρες.

  4. HUUB LEURS PLANTENKULTURES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUUB LEURS PLANTENKULTURES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. FLOWER POWER RETAIL FACILITY CENTRE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOWER POWER RETAIL FACILITY CENTRE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLANTENKWEKERIJ BRABANT PLANT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLANTENKWEKERIJ BRABANT PLANT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Haarsteeg, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSKWEKERIJ GOVA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSKWEKERIJ GOVA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Nispen, Κάτω Χώρες.

  3. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINCENTRUM DEN ELSENHOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mill, Κάτω Χώρες.

  4. GROWSHOPS NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROWSHOPS NEDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.

  5. LOZEMAN TUINMACHINES-LOTTUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOZEMAN TUINMACHINES-LOTTUM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Lottum, Κάτω Χώρες.

  1. HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oudenbosch, Κάτω Χώρες.

  2. VAN NEDERKASSEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NEDERKASSEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zundert, Κάτω Χώρες.

  1. LIPS GROEN TUINCENTRUM B.V.

    Κάτω Χώρες