• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσιμέντο και προσμείξεις

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο και προσμείξεις

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. DE WIT BOUWMACHINES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE WIT BOUWMACHINES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, Τούβλα, Τσιμέντο και προσμείξεις, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  2. J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σερβίτσια φαγητού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Wouwse Plantage, Κάτω Χώρες.

  3. VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  4. SAMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAMEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Grashoek, Κάτω Χώρες.

  5. TILBORGHS HANDELSONDERNEMING GELDROP B.V.

    Κάτω Χώρες