• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι

Αποτελέσματα για

Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, κιβωτια απο κυματοειδες χαρτονι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. PEIJS VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PEIJS VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  3. MOKRUPAK VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOKRUPAK VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  4. BELOFE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BELOFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Oirschot, Κάτω Χώρες.

  5. ADB PRODUCTS - ORGANZA STORE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ADB PRODUCTS - ORGANZA STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει έδρα σε Hoeven, Κάτω Χώρες.