• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορες

Αποτελέσματα για

Μεταφορες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Μηχανές κοσκινίσματος. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. B.A.T. MACHINEBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.A.T. MACHINEBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε κουτια για τον τομεα της συσκευασιας, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, και Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  3. BATAVIUS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BATAVIUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσσωρευτες για ανυψωτικα και μεταφορικα αμαξιδια, συσσωρευτες ελξης, φορτωτές με έλξη, και μπαταρία αμαξιδίου, μηχανήματα διακίνησης. Έχει έδρα σε Nuth, Κάτω Χώρες.

  4. L. VERSCHOOR FOURAGES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L. VERSCHOOR FOURAGES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Άχυρα και σανός, Οδικές μεταφορές, και Άχυρα και σανός. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  5. BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Boekel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  3. HAR VAESSEN TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAR VAESSEN TRANSPORT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Swalmen, Κάτω Χώρες.