• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Δημόσια έργα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. VAN BOEKEL ZEELAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN BOEKEL ZEELAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολιτικοί μηχανικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χωματουργικες εργασιες, και εργασιες πολιτικου μηχανικου. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

  2. KRINKELS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KRINKELS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέννις - εγκαταστάσεις, γηπεδα ποδοσφαιρου, Τέννις - εγκαταστάσεις, αστικη διαρρυθμιση, και διαταξεις σημανσης οδων και αυτοκινητοδρομων. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  3. TECHNISCH BUREAU AARTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCH BUREAU AARTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Born, Κάτω Χώρες.

  4. POMAZ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POMAZ B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Geldrop, Κάτω Χώρες.

  5. POOLQUIP NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POOLQUIP NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Heijen, Κάτω Χώρες.

  2. ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Kessel Lb, Κάτω Χώρες.

  3. I.G.M. RESINS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία I.G.M. RESINS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  4. BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  5. J.C.H. HECKER EN ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.C.H. HECKER EN ZOON B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  1. HANDELSONDERNEMING INTRACOAT B.V.

    Κάτω Χώρες