• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος λιανικής
  1. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. CFZUID

    Κάτω Χώρες

    Η CFZuid συμβουλεύει, συνοδεύει και υποστηρίζει από το 2008 τις επιχειρήσεις στον τομέα των συγχωνεύσεων και των επαναγορών επιχειρήσεων (οικογενειακές), MBI σε MBO, αξιολόγηση επιχειρήσεων, στρατηγική και δομή χρηματοδότησης. Τηρώντας το απόρρητο χαρακτήρα και την εχεμύθεια, μπορούμε, από τις δομές μας στην Ολλανδία (Μααστριχτ) και στην Ισπανία (Βαρκελώνη), να σας προσφέρουμε υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό, φορολογικό, νομικό, μικροοικονομικό τομέα και σε θέματα διοργάνωσης.

  3. SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, κιβωτια απο κυματοειδες χαρτονι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. MARINUS IMPORT EXPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARINUS IMPORT EXPORT B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και κονσερβες τροφιμων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  5. THOMA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THOMA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντήρηση μηχανημάτων, γενικη επιθεωρηση εργαλειομηχανων, και επισκευη βιομηχανικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROS INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αποθήκευση - Εξοπλισμοί και συστήματα, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  2. REI-LUX BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REI-LUX BENELUX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Vught, Κάτω Χώρες.