• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτια συσκευασιας

Αποτελέσματα για

Χαρτια συσκευασιας

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. PAPERCUSHION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAPERCUSHION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη συσκευασια. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  2. STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες πλαστικές, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Τσάντες πλαστικές, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Rijssen, Κάτω Χώρες.

  3. PAPIERFABRIEK DOETINCHEM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAPIERFABRIEK DOETINCHEM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - παραγωγή χαρτιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  4. EGGINK VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EGGINK VERPAKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  5. GMP PARTITIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GMP PARTITIONS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AXXION INDUSTRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AXXION INDUSTRIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. BESTO VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BESTO VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Zwartsluis, Κάτω Χώρες.

  3. RABO VERPAKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RABO VERPAKKINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες θήκες, και Χάρτινες θήκες. Έχει έδρα σε 'S-Heerenberg, Κάτω Χώρες.

  4. D. HUBREGTSE BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D. HUBREGTSE BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  5. RUDICO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RUDICO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eerbeek, Κάτω Χώρες.

  1. MONTFERLAND ETIKETTENDRUK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MONTFERLAND ETIKETTENDRUK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  2. SNEL IND. V. KARTON & PAPIERVEREDELING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNEL IND. V. KARTON & PAPIERVEREDELING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Bemmel, Κάτω Χώρες.

  1. WEBER MARKING SYSTEMS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEBER MARKING SYSTEMS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  2. CONPAX KARTONNAGES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONPAX KARTONNAGES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Druten, Κάτω Χώρες.

  3. MASTER NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MASTER NEDERLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Ede Gld, Κάτω Χώρες.

  4. COREX NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COREX NEDERLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Wierden, Κάτω Χώρες.

  5. SONOCO ALCORE NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. AMBI B.V.

    Κάτω Χώρες

  7. KROON PACKAGING B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. BRANDING BY BANDING

    Κάτω Χώρες

    Το Branding by Banding είναι ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης ετικέτας και συσκευασίας της Bandall & Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Στην καρδιά του συστήματος: η τύλιξη με ένα ρολό από τυπωμένο χαρτί ή από μεμβράνη (βιολογική). Το σύστημα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να δώσει στο προϊόν σας μια τέλεια όψη χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό λιγότερα υλικά. Άλλωστε, ένα καλά μελετημένο ντιζάιν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πιθανότητα αγοράς από το ράφι του σούπερ μάρκετ.