• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. PIZZA-FUN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PIZZA-FUN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κετερινγκ - υπηρεσιες, ξυλοφουρνοι για πιτσα, και πιτσα ψημενη σε φουρνο με ξυλα. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  2. LE MARTIN CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LE MARTIN CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  3. BUSINESS CATERING SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUSINESS CATERING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. PARTYCATERING DE VALLEI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARTYCATERING DE VALLEI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαρμπεκιου, εστιαση για επιχειρησεις, μπουφε, και μπαουλα. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  5. URBAN CHEF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία URBAN CHEF, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καταστροφη σκελετων. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PHOODIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PHOODIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  2. JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  3. H.H. HUUSKES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία H.H. HUUSKES B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  4. GRAND EVENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRAND EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  5. CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Ruurlo, Κάτω Χώρες.

  1. KAAK PARTY VERHUUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAAK PARTY VERHUUR B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Groenlo, Κάτω Χώρες.

  2. MARFO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARFO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  1. GAS SERVICE NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες