• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα ραφιων

Αποτελέσματα για

Συστηματα ραφιων

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. SHOP INTERIORS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SHOP INTERIORS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάντζοι μεταλλικοί, σχεδιασμος και κατασκευη, Γάντζοι μεταλλικοί, διαρρυθμιση για αλυσιδες λιανικης πωλησης, και μεταλλικα συστηματα ραφιων για καταστηματα. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.

  2. VAN OMMEN MAGAZIJNINRICHTING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN OMMEN MAGAZIJNINRICHTING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα συστηματα ραφιων για αποθηκες, και συστηματα ραφιων για αποθηκευση. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  3. REGEL PARTNERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REGEL PARTNERS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει έδρα σε Hoevelaken, Κάτω Χώρες.

  4. BRANDING BY BANDING

    Κάτω Χώρες

    Το Branding by Banding είναι ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης ετικέτας και συσκευασίας της Bandall & Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Στην καρδιά του συστήματος: η τύλιξη με ένα ρολό από τυπωμένο χαρτί ή από μεμβράνη (βιολογική). Το σύστημα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να δώσει στο προϊόν σας μια τέλεια όψη χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό λιγότερα υλικά. Άλλωστε, ένα καλά μελετημένο ντιζάιν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πιθανότητα αγοράς από το ράφι του σούπερ μάρκετ.