• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. SRS NUTRITION EXPRESS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η SRS Nutrition Express τοποθετείται ως κορυφαίος προμηθευτής συστατικών αθλητικής διατροφής, ενισχύοντας τις γραμμές προϊόντων των φιρμών και κατασκευαστών με ανώτερα, εξαρτώμενα συστατικά. Ολοκληρώνουμε την υπόσχεση χάρη στην διαφανής και αυστηρά ελεγμένη τροφοδοτική αλυσίδα. Αναγνωρισμένοι ως μια αξιόπιστη πηγή αριστεία, εξασφαλίζουμε γρήγορες υπηρεσίες παράδοσης, εξασφαλίζοντας πως οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε αυθημερών είτε την επόμενη ημέρα, για άμεση διαθεσιμότητα. Η αγορά των αθλητικών συστατικών διατροφής έχει εξελιχθεί. Οι τωρινοί πελάτες αναμένουν άμεση, εξατομικευμένη εμπειρία που απλοποιεί όλες τις όψεις της ζωής τους, κυρίως αναζητώντας συμπληρωματικά προϊόντα εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Ωστόσο, οι παραδοσιακές φίρμες δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν αυτές τις ανώτερες προσδοκίες επειδή βασίζονται σε ξεπερασμένα συστατικά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς συνοχή. Στην SRS Nutrition Express, ενισχύουμε τις φίρμες ώστε να ανατρέψουν τα προϊόντα τους με συμβατότητα με το διαφανές, ελεγμένο Κέντρο τροφοδότησης αριστείας, επιταχύνοντας με επιτυχία την προσαρμογή τους ώστε να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι 7 παγκόσμιες μας αποθήκες αποθηκεύουν συνεχώς μια ποικιλόμορφη γκάμα αθλητικών συστατικών διατροφής, όπως κρεατίνη, καρνιτίνη, φυτική πρωτεΐνη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, διάφορα αμινοξέα, πρωτεΐνες σε σκόνη και διάφορες πρόσθετες ουσίες. H δέσμευση μας απέναντι στην ασφάλεια, τις ηθικές πρακτικές και την προστασία του περιβάλλοντος αποδεικνύεται μέσα από τακτικούς ελέγχους των προμηθευτών μας, παρέχοντας στους πελάτες μας συστατικά υψηλής απόδοσης ηθικής παραγωγικής προέλευσης.

  2. TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Αποθήκευση- υπηρεσίες, αποκομιδη απορριμματων, Άμμος και χαλίκι, και Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  3. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άμμος και χαλίκι, και μεταφορα αποβλητων. Έχει έδρα σε Wageningen, Κάτω Χώρες.

  4. TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Άμμος και χαλίκι, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Malden, Κάτω Χώρες.

  5. NIJHOFF GRINDMAATSCHAPPIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIJHOFF GRINDMAATSCHAPPIJ B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K3 INDUSTRIEZAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία K3 INDUSTRIEZAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Oosterhout Gem Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  2. SWETS DOLS EN HEUFF GRINT- EN ZANDBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SWETS DOLS EN HEUFF GRINT- EN ZANDBEDRIJF B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  3. URENCO NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία URENCO NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρηνικά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ουράνιο, και Ουράνιο. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  4. HIDDINK GRONDWERKEN TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HIDDINK GRONDWERKEN TRANSPORT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα σιλικοασβεστόλιθου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, και Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  5. N.V. HUCO, HANDEL- EN SCHEEPVAARTMAATSCHAPPIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία N.V. HUCO, HANDEL- EN SCHEEPVAARTMAATSCHAPPIJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμεντόλιθοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  1. A. HEITKÖNIG TRANSPORTBEDRIJF, ZAND EN GRINDHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. HEITKÖNIG TRANSPORTBEDRIJF, ZAND EN GRINDHANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Toldijk, Κάτω Χώρες.

  2. KEMIRA CHEMSOLUTIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KEMIRA CHEMSOLUTIONS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, και Αλάτι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  1. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  2. ALMEVA

    Κάτω Χώρες

    Η Almeva B.V. από το 1983 αποτελεί αξιόπιστο προμηθευτή κάθε υλικού πρώτων βοηθειών και άμεσης ανάγκης για τον επαγγελματία εργαζόμενο στον τομέα της περίθαλψης, όπως π.χ. στα ασθενοφόρα, αλλά και για εταιρείες και ιδρύματα. almeva: ehbo bhv leverancier Δεν βλέπετε την άριστη εξυπηρέτηση, είναι προφανής. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η άμεση παράδοση αποτελούν στοιχεία της καλής εξυπηρέτησης. Οι εργαζόμενοί μας διαθέτουν ένα εξαιρετικό προϊόν και έχουν γνώση της αγοράς. Αναζητούμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας.

  3. INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η International Solvent Solutions ειδικεύεται στην πώληση και την διανομή, στους βιομηχάνους καταναλωτές, πρώτων χημικών υλών που προέρχονται απευθείας από τον παραγωγό. Η ISS ειδικεύεται επίσης στην αναζήτηση εφαρμογών για χημικά απόβλητα, υπο-προϊόντα και απορρίματα που αποβάλλονται κατά την παραγωγή των πρώτων χημικών υλών. Η πολλαπλές χρήσεις καταλαμβάνει σημαντική θέση στην έρευνα για την μείωση των απορριμάτων και στην ιεραρχία « Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση» των απορριμάτων.

  4. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LindeBoom Holding B.V. που ιδρύθηκε το 1996, είναι γνωστή ως ανώτερης κατηγορίας χημική επιχείρηση στην Ευρώπη, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική της παρουσία στη διεθνή αγορά χημικών προϊόντων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εξαγωγή ενός ευρέος φάσματος χημικών προϊόντων και είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία της στους τομείς των προσθέτων σκυροδέματος, των χημικών προϊόντων εξόρυξης, των συστατικών προσωπικής περιποίησης, των γεωργικών λιπασμάτων κλπ. Η αφοσίωσή μας υπερβαίνει τις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για χημικά προϊόντα ολλανδικής προέλευσης που χαρακτηρίζουν την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας και την ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου. Επιδιώκουμε να αποκαθιστούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, με προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα και στην παροχή ενημερωτικών προσφορών. Σε όλη την πορεία μας, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούσε πάντοτε πηγή ιδιαίτερης υπερηφάνειας και εξακολουθεί να αποτελεί σταθερό στόχο μας για το μέλλον. Στόχος μας είναι όχι μόνο η προμήθεια. Είναι να συνδράμουμε τους πελάτες μας να βρίσκουν βέλτιστες λύσεις για σύνθετες και τεχνικές προκλήσεις. Επιπλέον, αριστεύουμε στη διευθέτηση συνδυασμένων αποστολών διαφόρων στοιχείων οποιασδήποτε ποσότητας, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τηρώντας τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας, η LindeBoom Holding B.V. διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001: 2008. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει διακριθεί ως ελεγχόμενος προμηθευτής SGS, γεγονός που τεκμηριώνει τη σταθερή δέσμευσή μας για την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας.

  5. SUN ENTERPRISES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUN ENTERPRISES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα - πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  6. ALFEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALFEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  7. DAKLAPACK EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAKLAPACK EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων, αειφορος αναπτυξη, και δευτερογενείς πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  8. HARDICK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARDICK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  1. INSTALLATIEBEDRIJF LELIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF LELIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

  2. CRAY VALLEY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CRAY VALLEY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Brummen, Κάτω Χώρες.

  3. SMITS-DIKKERS INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMITS-DIKKERS INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Heelsum, Κάτω Χώρες.

  4. KAGAS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAGAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  5. LOODGIETERSBEDRIJF VENTIMON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOODGIETERSBEDRIJF VENTIMON B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

  6. INSTALLATIEBEDRIJF VEHOF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF VEHOF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Delden, Κάτω Χώρες.

  7. INSTALLATIEBEDRIJF DE LEEUW BENEDEN-LEEUWEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF DE LEEUW BENEDEN-LEEUWEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Beneden-Leeuwen, Κάτω Χώρες.

  8. STEIN INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEIN INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  9. BREMAN EMMELOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BREMAN EMMELOORD B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  10. LAMERS NIJMEGEN VERWARMING- EN LUCHTBEHANDELING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAMERS NIJMEGEN VERWARMING- EN LUCHTBEHANDELING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

79 Επιχειρήσεις