• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλακες

Αποτελέσματα για

Πλακες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. CONTINENTS BEAUTY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ με πάνω από 15 χρόνια πείρας, ο όμιλος Continents Fashion Group είναι κορυφαίος προμηθευτής και παρασκευαστής προϊόντων ομορφιάς ανώτατης ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει θεραπείες με κερατίνη, ισιωτές μαλλιών, σαμπουάν και πολλά άλλα. Με έναν παγκόσμιο δίκτυο και πάνω από 2500 αναφορές, εξασφαλίζουμε αξιόπιστη παράδοση. Ως οικογενειακή εταιρεία, προωθούμε την έμπιστη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένες λύσεις και προσφέρουμε ένα πρόγραμμά ιδιωτικής ετικέτας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την εξατομικευμένη σας εμπειρία ομορφιάς.

  2. DE KUNSTSTOFSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE KUNSTSTOFSHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Silvolde, Κάτω Χώρες.

  3. DEKO STEENZAGERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEKO STEENZAGERIJ B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  4. DESIGN BOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DESIGN BOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  5. BOER STAPHORST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOER STAPHORST B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Staphorst, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BTN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BTN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  2. J. VAN DE POL HOUT- EN BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J. VAN DE POL HOUT- EN BOUWMATERIALEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Kootwijkerbroek, Κάτω Χώρες.

  3. J.J. KRENS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.J. KRENS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, και Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  4. CONSTAR BETONWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONSTAR BETONWAREN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  5. VOORTMAN STEEL MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Η Voortman έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και κατασκευάσει μηχανήματα για τις βιομηχανίες επεξεργασίας δοκού και πλάκας για περισσότερα από 45 χρόνια. Η Voortman προσφέρει μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου για διάτρηση, πριόνισμα, κοπή πλάσματος, κοπή καυσίμου οξυγόνου, σήμανση, ατσαλοβολή, βαφή, κοίλανση, ψαλίδισμα και κύρτωση. Με θυγατρικές εταιρείες διεθνώς, αποτελούμε μια αναγνωρισμένη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο με χιλιάδες συστήματα Voortman εγκατεστημένα σε κατασκευαστές χάλυβα, σε κέντρα εξυπηρέτησης χάλυβα και σε άλλες βιομηχανίες που σχετίζονται με το χάλυβα.