• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. TSC SILOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TSC SILOS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά σιλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμορφικές κατασκευές, Μεταλλικές κατασκευές, τετραγωνικά σιλό, αποθήκευση προϊόντων επεξεργασίας, ορθογωνικά σιλό, αποτελεσματική εναποθήκευση, σιλό πολυμορφικά, Πολυμορφικές κατασκευές, και σιλό για ζωοτροφές. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.

  2. ALUFIT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUFIT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  3. DE WIEL SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE WIEL SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Spijk, Κάτω Χώρες.

  4. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα για τον κλάδο των μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Vaassen, Κάτω Χώρες.

  5. OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOVEKA NORM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOVEKA NORM B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, και Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Maasbommel, Κάτω Χώρες.

  2. ROSEN EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROSEN EUROPE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρελαιαγωγοί, και Πετρελαιαγωγοί. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  3. HEERBAART JONGMAN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEERBAART JONGMAN METAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  4. TERRASOVERKAPPINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERRASOVERKAPPINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί θόλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγαστρα για ταράτσες. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  5. JANSEN CHROOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANSEN CHROOM B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  1. STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  2. SIJNJA KONSTRUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIJNJA KONSTRUKTIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heteren, Κάτω Χώρες.