• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στίλβωση χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  2. OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.

  3. HEERBAART JONGMAN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEERBAART JONGMAN METAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  4. SIJNJA KONSTRUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIJNJA KONSTRUKTIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heteren, Κάτω Χώρες.