• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μορφοποιηση μεταλλων

Αποτελέσματα για

Μορφοποιηση μεταλλων

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. SORBA PROJECTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SORBA PROJECTS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  2. TELMI INTRA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TELMI INTRA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλειομηχανες. Έχει έδρα σε Ermelo, Κάτω Χώρες.

  3. HEERBAART JONGMAN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEERBAART JONGMAN METAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  4. OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.