• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδυματα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. KRAALTJES KLEDINGREPARATIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KRAALTJES KLEDINGREPARATIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βραδυνές τουαλέτες. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  2. DCW

    Κάτω Χώρες

    Στην εταιρεία μας εργάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτήν την στιγμή εργάζονται περίπου 500 υπάλληλοι. Η αποστολή μας είναι: "να προσφέρουμε και να οργανώσουμε εξατομικευμένη εργασία στους υπαλλήλους μας." όραμα: το πετυχαίνουμε χάρη στην: αποτελεσματική και ωφέλιμη οργάνωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων - την οργάνωση της εργασίας σε ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική μορφή της- την υποστήριξη της ανάπτυξης ικανοτήτων που συνδυάζονται με την κατάσταση του υπαλλήλου και τις δραστηριότητες που πρέπει να εκτελέσει το προσωπικό.

  3. STRIJKSERVICE-ONLINE.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRIJKSERVICE-ONLINE.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδερωμα πουκαμισων, σιδερωμα ενδυματων, και φινιρισμα ενδυματων. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  4. HEMABO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEMABO B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, Εργαλεία φορητά, και Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  5. TSHIRTBEDRUKKENSHOP.NET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TSHIRTBEDRUKKENSHOP.NET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STYLING BY LIMI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STYLING BY LIMI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Waardenburg, Κάτω Χώρες.