• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα για τον κλάδο των μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Vaassen, Κάτω Χώρες.

  2. OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OUTOKUMPU PSC BENELUX B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.

  3. STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  4. HEERBAART JONGMAN METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEERBAART JONGMAN METAAL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  5. SIJNJA KONSTRUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIJNJA KONSTRUKTIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heteren, Κάτω Χώρες.