• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεας και προιοντα κρεατος

Αποτελέσματα για

Κρεας και προιοντα κρεατος

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. KIEZEBRINK PUTTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KIEZEBRINK PUTTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Putten, Κάτω Χώρες.

  2. ELITE SALADES EN SNACKS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELITE SALADES EN SNACKS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Neede, Κάτω Χώρες.

  3. POLSKAMP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLSKAMP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπής κρεάτων, και Κοπής κρεάτων. Έχει έδρα σε Harskamp, Κάτω Χώρες.

  4. STORTEBOOM FRESH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STORTEBOOM FRESH B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Putten, Κάτω Χώρες.

  5. PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nijkerkerveen, Κάτω Χώρες.

  2. VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

  3. SIROEN VLEES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIROEN VLEES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  4. PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  5. VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  1. VERKOOPCENTRALE WELP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERKOOPCENTRALE WELP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Putten, Κάτω Χώρες.

  2. V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nijkerkerveen, Κάτω Χώρες.

  1. EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Holten, Κάτω Χώρες.

  2. DE ROLLER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE ROLLER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  3. NAUWXS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAUWXS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Epe, Κάτω Χώρες.

  4. EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Epe, Κάτω Χώρες.

  5. TOMASSEN DUCK-TO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOMASSEN DUCK-TO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Ermelo, Κάτω Χώρες.

  6. EKRO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EKRO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  7. GECOMBINEERDE PLUIMVEE SLACHTERIJEN (G.P.S.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GECOMBINEERDE PLUIMVEE SLACHTERIJEN (G.P.S.) B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nunspeet, Κάτω Χώρες.

  8. VRIENDEN VAN HET GIETERS RUND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VRIENDEN VAN HET GIETERS RUND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Giethoorn, Κάτω Χώρες.

  1. UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Velddriel, Κάτω Χώρες.

  2. DIEPVRIES HOME SERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIEPVRIES HOME SERVICE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Varsseveld, Κάτω Χώρες.

  3. V.O.F. FLYER MEAT UTRECHT

    Κάτω Χώρες

  4. J. GOSSCHALK & ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VION SCHERPENZEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. DE GROENE WEG B.V.

    Κάτω Χώρες

  7. MEATCO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEATCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσθετα αλλαντοποιιας, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας κρεατος και συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε St. Isidorushoeve, Κάτω Χώρες.