• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα αρτοποιιας

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα αρτοποιιας

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RADEMAKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RADEMAKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος για πίτσα, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης ψωμιου, ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων, φούρνος για πίτσα, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  2. DAFROM BAKKERIJMACHINES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAFROM BAKKERIJMACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα αρτοποιιας χονδρικης, προμηθειες για φουρνους, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  3. EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. TANIS FOOD TEC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TANIS FOOD TEC B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  5. CAPWAY PAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAPWAY PAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.