• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρεκλες

Αποτελέσματα για

Καρεκλες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INPRINTMATTER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα η πιο δυνατή. Είναι σημαντικό τα προωθητικά αντικείμενά σας να παράγονται προσεκτικά, και με έμφαση έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για βάσεις για εκθέσεις, σημαίες, μεγάλα πανό, φουσκωτά αντικείμενα ή γιγαντιαίες μεγεθύνσεις των προϊόντων σας για την παρουσίαση της επιχείρησής σας. Κατασκευάζουμε βιτρίνες, αντίγραφα ή φουσκωτά αντικείμενα για τις εκθέσεις σας· Εκτυπώνουμε γιγαντιαίες φωτογραφίες ή εκτελούμε εκτυπώσεις σε τοίχους·Υλοποιούμε άριστες εκτυπώσεις XL σε κάθε δισδιάστατη ή τρισδιάστατη μορφή. Παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. PINTAIL INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PINTAIL INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα επίπλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεμισμα καρεκλας, αδιαβροχοποιημενα υφασματα, εκτυπωση σε υφασματα και προϊοντα υφαντουργιας, και Λαμινάρισμα. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. VAN ROSSUM MEUBELEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN ROSSUM MEUBELEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντουλάπες και ντουλάπια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Bergharen, Κάτω Χώρες.

  4. DIMTSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIMTSHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Hasselt, Κάτω Χώρες.

  5. DUET NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUET NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.