• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ιατρικός εξοπλισμός

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CONTINENTS BEAUTY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ με πάνω από 15 χρόνια πείρας, ο όμιλος Continents Fashion Group είναι κορυφαίος προμηθευτής και παρασκευαστής προϊόντων ομορφιάς ανώτατης ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει θεραπείες με κερατίνη, ισιωτές μαλλιών, σαμπουάν και πολλά άλλα. Με έναν παγκόσμιο δίκτυο και πάνω από 2500 αναφορές, εξασφαλίζουμε αξιόπιστη παράδοση. Ως οικογενειακή εταιρεία, προωθούμε την έμπιστη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένες λύσεις και προσφέρουμε ένα πρόγραμμά ιδιωτικής ετικέτας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την εξατομικευμένη σας εμπειρία ομορφιάς.

  2. TANDTECHNISCH-LABORATORIUM KESSELER & REUVEKAMP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TANDTECHNISCH-LABORATORIUM KESSELER & REUVEKAMP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - προϊόντα, και Οδοντιατρική - προϊόντα. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. BETER BAD PRODUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETER BAD PRODUKTIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρομασάζ - εξοπλισμός, και Υδρομασάζ - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.

  4. ORBUS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORBUS INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hoevelaken, Κάτω Χώρες.

  5. WELLCO MOBILITY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WELLCO MOBILITY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOLMEIJER'S DENTAL LABORATORIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOLMEIJER'S DENTAL LABORATORIUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  2. BERT BONHOF GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BERT BONHOF GROEP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σάουνες - εξοπλισμός, και Σάουνες - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Groenlo, Κάτω Χώρες.