• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TERLET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERLET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός, Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zutphen, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zelhem, Κάτω Χώρες.

  3. ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vriezenveen, Κάτω Χώρες.