• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρτος και γλυκα

Αποτελέσματα για

Αρτος και γλυκα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CORNERS CAKE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CORNERS CAKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κέϊκ, έτοιμα μίγματα. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. BAKKERIJ HILVERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKERIJ HILVERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  3. DIRK BOUMAN BAKKERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIRK BOUMAN BAKKERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

  4. PATISSERIE VAN WOEREKOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PATISSERIE VAN WOEREKOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Bennekom, Κάτω Χώρες.

  5. ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROODENRIJS KAASTABLETTEN INDUSTRIE ROKA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα κράκερς και σνακ, και Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOLENAAR BANKET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOLENAAR BANKET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

  2. HOLLANDIA MATZES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLANDIA MATZES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  3. BANKETBAKKERIJ KASPER PAUL

    Κάτω Χώρες