• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εταιρείες συσκευασίας

Αποτελέσματα για

Εταιρείες συσκευασίας

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. DCW

    Κάτω Χώρες

    Στην εταιρεία μας εργάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτήν την στιγμή εργάζονται περίπου 500 υπάλληλοι. Η αποστολή μας είναι: "να προσφέρουμε και να οργανώσουμε εξατομικευμένη εργασία στους υπαλλήλους μας." όραμα: το πετυχαίνουμε χάρη στην: αποτελεσματική και ωφέλιμη οργάνωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων - την οργάνωση της εργασίας σε ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική μορφή της- την υποστήριξη της ανάπτυξης ικανοτήτων που συνδυάζονται με την κατάσταση του υπαλλήλου και τις δραστηριότητες που πρέπει να εκτελέσει το προσωπικό.

  2. WILLEMS PACKAGING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLEMS PACKAGING BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Rijsen, Κάτω Χώρες.

  3. NIVERPACK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIVERPACK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εταιρείες συσκευασίας, και Εταιρείες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  4. BANTA GLOBAL TURNKEY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BANTA GLOBAL TURNKEY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση εναποθηκευμένων αποθεμάτων - υπηρεσίες, και Διαχείριση εναποθηκευμένων αποθεμάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  5. SIMCO-ION EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Simco-Ion Europe είναι ηγετική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού απαλοιφής στατικού ηλεκτρισμού. Συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τους ΚΑΚ και διαθέτουμε εκτενείς γνώσεις και πολλοί εταίροι οι οποίοι δραστηριοποιούνται παγκοσμίως σε τοπικό επίπεδο. Εφοδιάζουμε πολλές βιομηχανίες με τυποποιημένα ή εξατομικευμένα συστήματα απαλοιφής στατισμού ή εξοπλισμό για την διαχείριση της ύπαρξης και του επιπέδου ηλεκτρικού στατισμού στα μηχανήματα και προϊόντα. Η βιομηχανία των πλαστικών έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς όπως και η βιομηχανία της συσκευασίας, μετατροπής, εκτύπωσης, κλωστοϋφαντουργίας και γραφιστικής, στις οποίες έχουμε προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για πολλά χρόνια. Διανέμουμε όλα τα προϊόντα μας μέσα από έναν παγκόσμιο δίκτυο καταρτισμένων αντιπροσώπων και πρακτόρων. Προκειμένου να παραμείνουμε στην ηγετική μας θέση στην αγορά για (αντι)στατικές λύσεις, πράττουμε ανάλογα : συνεχή βελτίωση προϊόντων ανώτατης ποιότητας, παγκόσμια διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Simco, ασύγκριτη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που προσφέρεται σε τοπικό επίπεδο, εταίρος για λύσεις ΚΑΚ σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε ο εταίρος σας!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εταιρείες συσκευασίας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις