• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγη φρουτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη φρουτων

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  2. KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  3. MADAM GREEN HOLLAND LTD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MADAM GREEN HOLLAND LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beemte Broekland, Κάτω Χώρες.

  4. VAN GELDER FRUIT VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GELDER FRUIT VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beneden-Leeuwen, Κάτω Χώρες.

  5. NETROTRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NETROTRADE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Huissen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHAAP FOOD B.V.

    Κάτω Χώρες