• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. COMFORTPAT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η ComfortPat B.V. είναι μια εταιρεία με έδρα την πόλη Huissen της Ολλανδίας που εξειδικεύεται στην διανομή και στην χονδρική πώληση επώνυμων προϊόντων για την υγεία, την ιατρική, φαρμάκων και καλλυντικών από το Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα, είδη μακιγιάζ όπως βάσεις και κραγιόν για τα χείλια, κρέμες και αρώματα. Είμαστε ο ιδανικός σας εταίρος για οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς! Για την ασφάλεια σας, παρέχουμε επίσης ιατρικά είδη όπως θερμόμετρα, μάσκες προσώπου, γάντια και απολυμαντικά για τα χέρια και τις επιφάνειες. Διανέμουμε προϊόντα από πολλές επώνυμες φίρμες όπως οι Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior ή l'Occitane.Χάρη στην συνεχή προσέγγιση μας για έρευνα και ανάπτυξη καθώς και καινοτομία, παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για να ικανοποίησουμε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο. Οι πελάτες μας εκτιμούν επίσης την ολοκληρωμένη μας υπηρεσία μετά την πώληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LindeBoom Holding B.V. που ιδρύθηκε το 1996, είναι γνωστή ως ανώτερης κατηγορίας χημική επιχείρηση στην Ευρώπη, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική της παρουσία στη διεθνή αγορά χημικών προϊόντων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εξαγωγή ενός ευρέος φάσματος χημικών προϊόντων και είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία της στους τομείς των προσθέτων σκυροδέματος, των χημικών προϊόντων εξόρυξης, των συστατικών προσωπικής περιποίησης, των γεωργικών λιπασμάτων κλπ. Η αφοσίωσή μας υπερβαίνει τις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για χημικά προϊόντα ολλανδικής προέλευσης που χαρακτηρίζουν την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας και την ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου. Επιδιώκουμε να αποκαθιστούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, με προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα και στην παροχή ενημερωτικών προσφορών. Σε όλη την πορεία μας, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούσε πάντοτε πηγή ιδιαίτερης υπερηφάνειας και εξακολουθεί να αποτελεί σταθερό στόχο μας για το μέλλον. Στόχος μας είναι όχι μόνο η προμήθεια. Είναι να συνδράμουμε τους πελάτες μας να βρίσκουν βέλτιστες λύσεις για σύνθετες και τεχνικές προκλήσεις. Επιπλέον, αριστεύουμε στη διευθέτηση συνδυασμένων αποστολών διαφόρων στοιχείων οποιασδήποτε ποσότητας, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τηρώντας τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας, η LindeBoom Holding B.V. διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001: 2008. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει διακριθεί ως ελεγχόμενος προμηθευτής SGS, γεγονός που τεκμηριώνει τη σταθερή δέσμευσή μας για την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας.

  4. V.O.F. PHILYRA COSMETICS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η V.O.F. Philyra Cosmetics είναι μια εταιρεία προϊόντων ομορφιάς χονδρικής πώλησης με έδρα την Ουτρέχτη και διαθέτει 2 αποθήκες στο Rotterdam και στην Antwerp. Ιδρύθηκε το 2014 και η μακροχρόνια μας πείρα στον τομέα της ομορφιάς και των καλλυντικών μας έχει ανοίξει πόρτες σε μια μεγάλη γκάμα συνεργασιών με φίρμες όπως οι Loreal, Uniliever, Lancome, Dior, Douglas NV, SEPHORA και πολλές άλλες. Μπορούμε να προσφέρουμε ασύγκριτη εμπειρία σχετικά με τον εφοδιασμό προϊόντων ομορφιάς, από επώνυμα αρώματα, άφτερ σέιβ, προϊόντα περιποίησης δέρματος, μαλλιών, μέικαπ, φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με μια εκτενή γκάμα επώνυμων εμπορευμάτων από προμηθευτές της ΕΕ, μπορούμε να παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επιλέξτε. Οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν παραγγελία χονδρικής, μερικές παραγγελίες καθώς και τμηματική παράδοση. Οι ομάδες μας διαχείρισης, πωλήσεων και διαχείρισης διακίνησης κατέχουν πάνω από 30 χρόνια συνδυασμένης πείρας στον τομέα της ομορφιάς προμηθεύοντας εμπόρους χονδρικής, καταστήματα λιανικής, ιστότοπους, φαρμακεία, ανεξάρτητα καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων και κέντρα ομορφιάς. Διαθέτουμε επίσης τις τελευταίες τεχνολογίες πληροφορικής για να προωθήσουμε ευκαιρίες σε πολλαπλά κανάλια για μια γκάμα λιανικών και χονδρικών εμπόρων. Η ομάδα μας έχει αγοράσει, πουλήσει λιανικής και προγραμματίσει για μια μακροχρόνια εκτενής περίοδο και κατέχει μοναδική εμπειρία από όλες τις απόψεις της χονδρικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς. Αποστέλλουμε παγκοσμίως χάρη σε έναν ικανοποιητική δίοδο υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης και εξασφαλίζουμε πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας και την τήρηση των προθεσμιών ως άμεση μας προτεραιότητα.

  5. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VESTA CHEMICALS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VESTA CHEMICALS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικοί καταλύτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. CAPI FOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAPI FOOD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκο κρεας, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, και σφάγια μοσχαριού. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  3. WATERMAN ONIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATERMAN ONIONS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, κρεμμυδια, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  4. WELMAN METAAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WELMAN METAAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοδοκοι, Εμπορία χάλυβα, κατασκευές από χάλυβα, και χαλυβδοελασματα. Έχει έδρα σε Weerselo, Κάτω Χώρες.

  5. MAROTURA TRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAROTURA TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, ενδύματα - τέλος σειράς, επιτραπεζια παιχνιδια χονδρικης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  1. STEPPETRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEPPETRADE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  2. WASABI4YOU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WASABI4YOU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Zutphen, Κάτω Χώρες.

  1. UNIETRADE STOCKLOTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNIETRADE STOCKLOTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδύματα - τέλος σειράς, οικιακα ειδη, και παιχνιδια. Έχει έδρα σε Groenlo, Κάτω Χώρες.

  2. AK TRADE NETWORK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AK TRADE NETWORK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτικα φρουτα, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  3. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  4. VAN EMPEL OVERSTOCK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN EMPEL OVERSTOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Boven Leeuwen, Κάτω Χώρες.

  5. VISGROOTHANDEL DE JONG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISGROOTHANDEL DE JONG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαρια, σολομος, και φιλετο μπακαλιαρου. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  6. WATTMAN WORLD BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATTMAN WORLD BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  7. ZANED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZANED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευκαιριες, και αθλητικα ρουχα χονδρικης. Έχει έδρα σε Gameren, Κάτω Χώρες.

  8. TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, αποστολες εσωτερικου και εξωτερικου, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Nijverdal, Κάτω Χώρες.

  1. ELEC TRADING EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELEC TRADING EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hengelo, Κάτω Χώρες.

  2. TEXSTAR BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEXSTAR BENELUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, ενδυματα εργασιας, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Bennekom (gld), Κάτω Χώρες.

  3. OROMAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OROMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  4. AKC TEXTILES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AKC TEXTILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, ενωσεις υφαντουργικων επιχειρησεων και επιχειρησεων της βιομηχανιας ενδυματων, βρεφικα ρουχα, και επαγγελματικα ενδυματα για ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Zevenaar, Κάτω Χώρες.

  5. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, προμηθειες για ηλεκτρονικες εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων, ηλεκτροσυγκολλησεις, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  6. MYWALLDECORATION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MYWALLDECORATION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για επιτοιχιες διακοσμησεις. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  7. SUN ENTERPRISES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUN ENTERPRISES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουάρ δερμάτινων ειδών, ταινιες απο μεταξι, κουμπωματα για περιδεραια, και κοσμηματα - παραγωγη. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  8. HORLOGELOODS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HORLOGELOODS.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές κοσμημάτων πολυτίμων λίθων και ωρολογιών. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  9. HURRICANE TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HURRICANE TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωλουνται μεταχειρισμενα ανταλλακτικα, μεταφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Hengevelde, Κάτω Χώρες.

  10. OOSTZEE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOSTZEE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και πιστοποιητικά για εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oostzeevis Bv, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 Επιχειρήσεις