• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διατροφή

Αποτελέσματα για

Διατροφή

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  3. SRS NUTRITION EXPRESS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SRS NUTRITION EXPRESS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρωτεϊνες, αμινοξεα, κρεατινη, Πρωτεΐνη αρακά, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

  4. CAPI FOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAPI FOOD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκο κρεας, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, και σφάγια μοσχαριού. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  5. TERLET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERLET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός, Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zutphen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SANVITA HEALTHY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SANVITA HEALTHY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Nunspeet, Κάτω Χώρες.

  2. AALTEN PHARMA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AALTEN PHARMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητική διατροφή. Έχει έδρα σε Aalten, Κάτω Χώρες.

  3. EFFEKTRI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EFFEKTRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Συμπληρώματα διατροφής, ιχθυελαιο, Τροφές για σκύλους, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.

  4. NIZO FOOD RESEARCH

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIZO FOOD RESEARCH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιστημη διατροφης, συστατικά διατροφής, βιομηχανική διαδικασία, και επιστημονικη ερευνα. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  5. OROMAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OROMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  1. VITAVIE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VITAVIE VOEDINGSSUPPLEMENTEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιχθυελαιο, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Ootmarsum, Κάτω Χώρες.

  2. TOUCH OF CBD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOUCH OF CBD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  1. SAMBROSA CARE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAMBROSA CARE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Stroe, Κάτω Χώρες.

  2. BODY4YOU SPORTVOEDING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BODY4YOU SPORTVOEDING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατροφή για αθλητές. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  3. MXL SPORTS NUTRITION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MXL SPORTS NUTRITION, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητική διατροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, πρωτεϊνες, και ειδη για fitness. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  4. GEZONDMARKT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEZONDMARKT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  5. ARKOPHARMA NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARKOPHARMA NEDERLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλυντικα προϊοντα, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  6. VITAKRAFT NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VITAKRAFT NEDERLAND B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, και Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Eerbeek, Κάτω Χώρες.

  7. HENRON-GOUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HENRON-GOUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Haaften, Κάτω Χώρες.

  8. GARVO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GARVO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, και Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Drempt, Κάτω Χώρες.

  1. HAAS-MONDOMIX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAAS-MONDOMIX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  2. HARBO TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARBO TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

  3. DUMAS FOOD GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διατροφή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 Επιχειρήσεις