• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έπιπλα οικιακής χρήσης

Αποτελέσματα για

Έπιπλα οικιακής χρήσης

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΔιανομέας
  1. INTERGARD IMPORT EXPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η Intergard είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική υπεραγορά της Ευρώπης όπου μπορείτε να παραγγείλετε είδη κήπου γρήγορα, εύκολα και σε ενδιαφέρουσες τιμές. Εξάγουμε, εισάγουμε και πωλούμε στη χονδρική είδη κήπου που σέβονται το περιβάλλον. Άλλωστε, σχεδόν το σύνολο της γκάμας βρίσκεται σε απόθεμα ή διαθέσιμο σε πολύ σύντομο διάστημα, κάτι που μας επιτρέπει να παραδίδουμε εγγυημένα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη παράδοση κατ' οίκον των ειδών κήπου που παραγγέλνετε. Παραδίνουμε σε όλη την Ευρώπη, γεγονός που σας επιτρέπει να παραγγέλνετε όλα τον εξοπλισμό κήπου με εύκολο τρόπο, όπου κι αν βρίσκεστε, από την άνεση της πολυθρόνας σας.

  2. HVR SPEELTOTAAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HVR SPEELTOTAAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός παιδικής χαράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιχνίδια για τον κήπο, παιχνιδια για κηπους, παιδικές χαρές, ξύλινες παιδικές χαρές, και Παιχνίδια για τον κήπο. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  3. HOUTPLEZIER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTPLEZIER, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιχνίδια για τον κήπο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός παιδικής χαράς, Έπιπλα παιδικών σταθμών, Εξοπλισμός παιδικής χαράς, ξύλινες παιδικές χαρές, Έπιπλα παιδικών σταθμών, και παιδικές χαρές. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  4. RM & CO SANITAIR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RM & CO SANITAIR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντουλάπια μπάνιου, Είδη υγιεινής, Ντουλάπια μπάνιου, καμπινα ντους, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.

  5. MEUBELSVANVOOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEUBELSVANVOOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλα με εσωτ. επένδυση. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POLAR METALLI, THE OUTDOOR GRILL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLAR METALLI, THE OUTDOOR GRILL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψησταριές και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.

  2. TECKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη οικιακης χρησης απο πλαστικο, αξεσουαρ για τον τομεα της αναψυχης, διακοσμητικα ειδη κηπου, και εξαρτηματα αυτοκινητων χονδρικης. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.