• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαφη

Αποτελέσματα για

Βαφη

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. VERF BRILJANT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERF BRILJANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη. Έχει έδρα σε Kerkdriel, Κάτω Χώρες.

  2. SCHILDERSBEDRIJF HULLEMAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHILDERSBEDRIJF HULLEMAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη με ψεκασμο. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  3. PAINTSPECTRUM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAINTSPECTRUM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερνικια χονδρικης, αντιδιαβρωτικα, εποξικες βαφες, και βαφες για δαπεδα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  4. SCENERY WORKSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCENERY WORKSHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοντελισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για μοντελισμο, αξεσουαρ μοντελισμου, εργαλεια μοντελισμου, και βαφες για μοντελα (κατασκευη). Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  5. STUCOLOGIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STUCOLOGIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυψώσεις- εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακαινιση προσοψεων, ξυσιμο τοιχων, βαφη σε ξυλο, και χειροτέχνης δημ. αντικειμένων από γύψο. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COLGRAPHIX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COLGRAPHIX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή υφασμάτων. Έχει έδρα σε Goor, Κάτω Χώρες.

  2. MORREN SCHILDER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MORREN SCHILDER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη σε ξυλο, βαφη περσιδων, βαφες τοιχου, και ελαιοχρωματιστες. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  3. JANS SCHILDERWERKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANS SCHILDERWERKEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαιοχρωματισμοι κατοικιων, και βαφη κτιριων. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  4. GEMINI TECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEMINI TECHNIEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρητες βαφων. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

  5. POLY-NEDERLAND HANDELSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLY-NEDERLAND HANDELSMAATSCHAPPIJ B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Steenwijk, Κάτω Χώρες.

  1. RANNET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RANNET, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη με ψεκασμο. Έχει έδρα σε Duiven, Κάτω Χώρες.

  2. BRUNS EN BROEKHUIS COLOR COATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRUNS EN BROEKHUIS COLOR COATING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή υφασμάτων, και Βαφή υφασμάτων. Έχει έδρα σε Ootmarsum, Κάτω Χώρες.

  1. TE MEBEL SCHILDERWERKEN DOETINCHEM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TE MEBEL SCHILDERWERKEN DOETINCHEM B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, και Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  2. TIGGELOVEN HANDELSONDERNEMING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIGGELOVEN HANDELSONDERNEMING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Vragender, Κάτω Χώρες.

  3. KLIEVERIK HELI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLIEVERIK HELI B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  4. VOORTMAN STEEL MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Η Voortman έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και κατασκευάσει μηχανήματα για τις βιομηχανίες επεξεργασίας δοκού και πλάκας για περισσότερα από 45 χρόνια. Η Voortman προσφέρει μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου για διάτρηση, πριόνισμα, κοπή πλάσματος, κοπή καυσίμου οξυγόνου, σήμανση, ατσαλοβολή, βαφή, κοίλανση, ψαλίδισμα και κύρτωση. Με θυγατρικές εταιρείες διεθνώς, αποτελούμε μια αναγνωρισμένη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο με χιλιάδες συστήματα Voortman εγκατεστημένα σε κατασκευαστές χάλυβα, σε κέντρα εξυπηρέτησης χάλυβα και σε άλλες βιομηχανίες που σχετίζονται με το χάλυβα.