• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αξεσουάρ

Αποτελέσματα για

Αξεσουάρ

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. V.O.F. PHILYRA COSMETICS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η V.O.F. Philyra Cosmetics είναι μια εταιρεία προϊόντων ομορφιάς χονδρικής πώλησης με έδρα την Ουτρέχτη και διαθέτει 2 αποθήκες στο Rotterdam και στην Antwerp. Ιδρύθηκε το 2014 και η μακροχρόνια μας πείρα στον τομέα της ομορφιάς και των καλλυντικών μας έχει ανοίξει πόρτες σε μια μεγάλη γκάμα συνεργασιών με φίρμες όπως οι Loreal, Uniliever, Lancome, Dior, Douglas NV, SEPHORA και πολλές άλλες. Μπορούμε να προσφέρουμε ασύγκριτη εμπειρία σχετικά με τον εφοδιασμό προϊόντων ομορφιάς, από επώνυμα αρώματα, άφτερ σέιβ, προϊόντα περιποίησης δέρματος, μαλλιών, μέικαπ, φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με μια εκτενή γκάμα επώνυμων εμπορευμάτων από προμηθευτές της ΕΕ, μπορούμε να παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τα οποία μπορείτε να επιλέξτε. Οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν παραγγελία χονδρικής, μερικές παραγγελίες καθώς και τμηματική παράδοση. Οι ομάδες μας διαχείρισης, πωλήσεων και διαχείρισης διακίνησης κατέχουν πάνω από 30 χρόνια συνδυασμένης πείρας στον τομέα της ομορφιάς προμηθεύοντας εμπόρους χονδρικής, καταστήματα λιανικής, ιστότοπους, φαρμακεία, ανεξάρτητα καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων και κέντρα ομορφιάς. Διαθέτουμε επίσης τις τελευταίες τεχνολογίες πληροφορικής για να προωθήσουμε ευκαιρίες σε πολλαπλά κανάλια για μια γκάμα λιανικών και χονδρικών εμπόρων. Η ομάδα μας έχει αγοράσει, πουλήσει λιανικής και προγραμματίσει για μια μακροχρόνια εκτενής περίοδο και κατέχει μοναδική εμπειρία από όλες τις απόψεις της χονδρικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς. Αποστέλλουμε παγκοσμίως χάρη σε έναν ικανοποιητική δίοδο υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης και εξασφαλίζουμε πάντα την ποιότητα των προϊόντων μας και την τήρηση των προθεσμιών ως άμεση μας προτεραιότητα.

  2. DALEN BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Οι πλατίνες και οι πηγές φωτισμού LED Dalen διακρίνονται χάρη: στον όμορφο σχεδιασμό (ουδέτερος/ κλασικός/ μοντέρνος) των πλατινών για χρήση σε διάφορους χώρους, όπως σε επαγγελματικούς χώρους, καθιστικά, υπνοδωμάτια, κέντρα περίθαλψης/νοσοκομεία κ.λπ, στα υλικά και κυρίως στις λειτουργίες φωτισμού υψηλής ποιότητας. Ρύθμιση μεταξύ θερμού και ψυχρού φωτός. Διακόπτης τοίχου, τηλεχειρισμός και Wi-Fi. Το φως αποτελεί ζωτική ανάγκη και συμβάλλει στην καλή υγεία και ευεξία. Και κατά την αποκατάσταση στα στάδια θεραπείας.

  3. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ποδηλάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεία απορριμμάτων, και καδοι απορριμματων αστικου εξοπλισμου. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. FIETS OMBOUWCENTRUM NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FIETS OMBOUWCENTRUM NEDERLAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικα ποδηλατα. Έχει έδρα σε Velp, Κάτω Χώρες.

  5. HENK SCHRAM MEUBELEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HENK SCHRAM MEUBELEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τραπεζια φαγητου, υφασματινα ντιβανια, καρεκλες τραπεζαριας, και αξεσουάρ για το σπίτι. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SFEERVERLICHTING ONLINE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SFEERVERLICHTING ONLINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  2. LIEVERST SOUND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIEVERST SOUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσικά όργανα και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  3. ROOST BUITENKOKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROOST BUITENKOKEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψησταριές και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

  4. MOOIERIEMEN.NL - WINSPIR BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOOIERIEMEN.NL - WINSPIR BV, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιραντες. Έχει έδρα σε Bennekom, Κάτω Χώρες.

  5. BUBBELS EN JETS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUBBELS EN JETS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει έδρα σε Enter, Κάτω Χώρες.

  1. SCENERY WORKSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCENERY WORKSHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοντελισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για μοντελισμο, αξεσουαρ μοντελισμου, εργαλεια μοντελισμου, και βαφες για μοντελα (κατασκευη). Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  2. GRANDE PELLE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRANDE PELLE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτοφολια για κερματα, θηκη για καρτες, και δερματινα αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  1. BRUIDSMODE DE SLUIER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRUIDSMODE DE SLUIER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νυφικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους νυφικα, αξεσουαρ γαμου, ενδυματα γαμου, και νυφικα φορεματα. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  2. VB-AIRSUSPENSION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VB-AIRSUSPENSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Varsseveld, Κάτω Χώρες.

  3. JACOB

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JACOB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, κουζινες οικιακης χρησης, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων, και ξυλινα δαπεδα. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. RM & CO SANITAIR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RM & CO SANITAIR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντουλάπια μπάνιου, Είδη υγιεινής, Ντουλάπια μπάνιου, καμπινα ντους, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.

  5. VAN HECK BADKAMERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HECK BADKAMERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ντουλάπια μπάνιου, επιπλα μπανιου, Ντουλάπια μπάνιου, Έπιπλα Μπάνιου - Ντουλάπια μπάνιου, και εξαρτηματα για ντους. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

  6. HP LIGHTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HP LIGHTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Huissen, Κάτω Χώρες.

  7. SENSANITAIR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SENSANITAIR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  8. SYRO STONE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SYRO STONE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  1. SUN ENTERPRISES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUN ENTERPRISES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουάρ δερμάτινων ειδών, ταινιες απο μεταξι, κουμπωματα για περιδεραια, και κοσμηματα - παραγωγη. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  2. LAMPONLINE.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAMPONLINE.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  3. BESTELPOORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BESTELPOORT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληκτρολόγια υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα πληροφορικης και αυτοματισμων γραφειου, εξαρτηματα συντηρησης υπολογιστων, αξεσουαρ και εξαρτηματα για πολυγραφους και εκτυπωτες γραφειου, και μηχανικοι δεικτες. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. SFEER EN ZO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SFEER EN ZO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  5. RAAMA.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RAAMA.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρτινες εσωτερικου χωρου, και στορια σε ρολο. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  6. WOONSPECIALIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOONSPECIALIST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Goor, Κάτω Χώρες.

  7. LUXOBIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUXOBIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Wekerom, Κάτω Χώρες.

  8. POLARIS OUTDOOR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLARIS OUTDOOR B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βεραντα τροχοσπιτου, αξεσουαρ για καμπινγκ, και σκηνες για καμπινγκ. Έχει έδρα σε Heerde, Κάτω Χώρες.

  9. KOOP VAN DER WAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOP VAN DER WAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρέϊλερς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ για τρακτερ, ελκυστηρες, και μικρα τρακτερ γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Bant, Κάτω Χώρες.

  10. LEESBRILHUIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEESBRILHUIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλια ορασεως, εξαρτηματα για γυαλια, σκελετοι γυαλιων απο πλαστικο, και γυαλια με διπλοεστιακα κρυσταλλα. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αξεσουάρ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

130 Επιχειρήσεις