• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. ELSINGHORST STAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELSINGHORST STAAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  2. HART

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη νικελίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμηθευτής κραμάτων νικελίου, νικελιο και κραματα, υπερκραματα με βαση το νικελιο, και κράμα νικελίου. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

  3. MERREM & LA PORTE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MERREM & LA PORTE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη νικελίου. Έχει έδρα σε Zaltbommel, Κάτω Χώρες.

  4. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, προμηθειες για ηλεκτρονικες εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων, ηλεκτροσυγκολλησεις, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  5. VAN RENNES GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN RENNES GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια. Έχει έδρα σε Wageningen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARNHEM PROTECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARNHEM PROTECT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα αυτοκινητων, και εξαρτηματα αυτοκινητων χονδρικης. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  2. EMBALLAGENEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EMBALLAGENEDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, συσκευασιες απο χαλυβα, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

  3. RICH KUNSTSTOFFEN BELGIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RICH KUNSTSTOFFEN BELGIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. TOP DEUREN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOP DEUREN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανατρεπομενες πορτες απο χαλυβα και ξυλο, και εσωτερικες πορτες. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  5. HEGO WALSERIJPRODUKTEN BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEGO WALSERIJPRODUKTEN BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο. Έχει έδρα σε Almere Buiten, Κάτω Χώρες.

  1. FERRO TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FERRO TECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Gaanderen, Κάτω Χώρες.

  2. MAK AANDRIJVINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAK AANDRIJVINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  1. B.V. LEEUWBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. LEEUWBOUW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. TEHAM-PONGERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEHAM-PONGERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  3. THERMIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THERMIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων, και Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

  4. METAALKETEN NOORD-OOST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALKETEN NOORD-OOST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  5. JONKMAN COATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONKMAN COATING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  6. INDUSTRIAL PARTS TE BOOY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INDUSTRIAL PARTS TE BOOY B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε 'S-Heerenberg, Κάτω Χώρες.

  7. KERSTEN KUNSTSTOFCOATING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KERSTEN KUNSTSTOFCOATING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Brummen, Κάτω Χώρες.

  8. MEVO PRECISION TECHNOLOGY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEVO PRECISION TECHNOLOGY B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Ruurlo, Κάτω Χώρες.

  1. DE JONG & LAVINO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE JONG & LAVINO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

  2. GLANSWERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLANSWERK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  3. ACEROS METAL TREATMENT

    Κάτω Χώρες

    Η Emergo Metal Treatment ειδικεύεται στον καθαρισμό και τη συντήρηση ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι ευαίσθητος στη διάβρωση και τη βρωμιά, αλλά σίγουρα όχι χωρίς συντήρηση! Με την αφαίρεση σκουριάς και με την τακτική συντήρηση, παρατείνεται η ζωή και αποφεύγονται τα προβλήματα διάβρωσης. Η Emergo Metal Treatment έχει στο κατάστημα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη συντήρηση σε τέλεια κατάσταση ανοξείδωτου χάλυβα : προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, προϊόντα συντήρησης, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων και στίλβωσης.