• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. SCHONEVELD TWELLO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHONEVELD TWELLO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Twello, Κάτω Χώρες.

  2. TWENTHE FLEUR BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TWENTHE FLEUR BEHEER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  3. KLEIN-VELD TUINCENTRUM TIEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLEIN-VELD TUINCENTRUM TIEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Kapel Avezaath, Κάτω Χώρες.

  4. VAN VLIET NEW PLANTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN VLIET NEW PLANTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Stroe, Κάτω Χώρες.

  5. HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BUITENPLEZIER-ONLINE.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUITENPLEZIER-ONLINE.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hengelo, Κάτω Χώρες.

  2. LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ φυτοκομίας, και Τρακτέρ φυτοκομίας. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  3. BRANDOLA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRANDOLA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lunteren, Κάτω Χώρες.

  4. AL-KO KOBER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AL-KO KOBER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  5. B.V. TUINCENTRUM MALDEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. TUINCENTRUM MALDEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Malden, Κάτω Χώρες.

  1. INTRATUIN ALMELO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTRATUIN ALMELO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  2. INTRATUIN BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTRATUIN BEHEER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lochem, Κάτω Χώρες.

  1. NDT INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NDT INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gendt, Κάτω Χώρες.

  2. TUINCENTRUM WICOJA

    Κάτω Χώρες