• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία και δασοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία και δασοκομία

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. DE PLANTENSPECIALIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE PLANTENSPECIALIST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει έδρα σε Dodewaard, Κάτω Χώρες.

  2. LEOPOLDFLORA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEOPOLDFLORA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά φυτά. Έχει έδρα σε Meteren, Κάτω Χώρες.

  3. AT REST FLOWERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AT REST FLOWERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  4. HYDRO HUISMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HYDRO HUISMAN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Bemmel, Κάτω Χώρες.

  5. TUINCENTRUM WICOJA

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.