• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προγραμματα λογισμικου

Αποτελέσματα για

Προγραμματα λογισμικου

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. SEARCHGEEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEARCHGEEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βελτιστοποίηση seo. Έχει έδρα σε Oostzaan, Κάτω Χώρες.

  2. VC4 B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VC4 B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ολοκληρωμένες λύσεις για τηλεπικοινωνίες. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  3. OPSLOGIX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OPSLOGIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. HAPPEO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAPPEO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου για διαδικτυο-ενδοδικτυα, και εγκαταστασεις εσωτερικης επικοινωνιας. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. KC GLOBAL SOFTWARE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KC GLOBAL SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικά- βασικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, προγραμματα λογισμικου για erp, Λογισμικά- βασικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISDNOORDKOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ISDNOORDKOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογιστικές υπηρεσίες, ορκωτοί λογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων τραπεζων, χρηματοοικονομικων και ασφαλισεων και ασφαλειων, και χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις, χορηγουμενες απο εταιρειες χρηματοδοτησης. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. BRIDGE GLOBAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRIDGE GLOBAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τον τομεα της υγειας. Έχει έδρα σε Schiphol, Κάτω Χώρες.

  3. BRIDGE GLOBAL IT STAFFING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRIDGE GLOBAL IT STAFFING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schiphol, Κάτω Χώρες.