• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΠάροχος υπηρεσιών
  1. P. C. MUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P. C. MUR B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, και Αποξηραμένα άνθη. Έχει έδρα σε Aalsmeer, Κάτω Χώρες.

  2. BOVEBO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOVEBO B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Hensbroek, Κάτω Χώρες.

  3. QUAKELPLANT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QUAKELPLANT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε De Kwakel, Κάτω Χώρες.

  4. TUINAANLEG TAKKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINAANLEG TAKKEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Hoorn Nh, Κάτω Χώρες.

  5. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψεις δαπεδων κλινκερ, διαρρυθμιση κηπων, και συμβουλευτικη τοπιου. Έχει έδρα σε Burgerbrug, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WIERINGEN PRINS HOVENIERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WIERINGEN PRINS HOVENIERS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.