• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επαγγελματικες εκθεσεις

Αποτελέσματα για

Επαγγελματικες εκθεσεις

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΠάροχος υπηρεσιών
  1. GEOSPATIAL MEDIA AND COMMUNICATIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEOSPATIAL MEDIA AND COMMUNICATIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. FINLEY HET WITTEHUIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FINLEY HET WITTEHUIS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Loosdrecht, Κάτω Χώρες.

  3. TAETS ART AND EVENT PARK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TAETS ART AND EVENT PARK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και εξοπλισμενες αιθουσες συνεδριασεων. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  4. HOTEL ARENA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOTEL ARENA B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.