• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλο

Αποτελέσματα για

Ξυλο

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. JAN PELLET

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η JANPellet είναι ένας προμηθευτής ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που ιδρύθηκε το 2021 με έδρα στην πόλη Alkmaar, Ολλανδία. Η γραμμή μας προϊόντων διαθέτει πιστοποίηση, είναι οικολογική και προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΕΛΕΤ - ξύλινα πέλλετ Enplus A1, ξύλινα πέλλετ ανώτατης ποιότητας και βιομηχανίες μποίλερ με ξύλινα πέλλετ. ΞΥΛΟΚΆΡΒΟΥΝΑ - ξυλοκάρβουνο μέτριας έως σκληρής πυκνότητας σκληρού ξύλου Αυστραλίας Με ελάχιστο καπνό και λεπτό άρωμα. ΚΑΥΣΟΞΥΛΟ - Τα καλύτερα αποξηραμένα κούτσουρα σε ξηραντήριο από σημύδα, βελανιδιά, μελιά, και δρυς με εγγυημένη περιεκτικότητα υγρασίας κάτω από 18%. Τα κούτσουρα μας είναι κατάλληλα για κλιβάνους καύσης ξύλου και σε ανοικτές εστίες και επειδή αποξηραίνονται σε ξηραντήρια, διαθέτουν υψηλές αξίες ενέργειας και θέρμανσης ώστε να σας εξασφαλίσει ζεστασιά απολαμβάνοντας το τζάκι σας! ΠΑΛΕΤΕΣ - Σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά για γενική χρήση αποθήκευσης και διανομής. Η JANPellet δεσμεύεται να προσφέρει μόνο την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής και να παραδώσει ξύλινα πέλλετ, καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα και παλέτες ανώτατης ποιότητας εντός πέντε ημερών! Επικοινωνήστε με την φιλική μας ομάδα και αποκτήστε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης και τιμής στην αγορά.

  2. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Ilma Trading είναι κορυφαία παγκόσμια εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για το εκτενές μας δίκτυο προμηθευτών και εταίρων σε όλο τον κόσμο που μας επιτρέπει να αναλάβουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα σε όλο τον πλανήτη. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και καταναλωτικές ανάγκες. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., - Ποτά και τρόφιμα: μπαχαρικά, σοκολάτες, μπισκότα, σνακς και τρόφιμα σε κονσέρβα. Επιπλέον, η γκάμα των ποτών μας συμπεριλαμβάνει καφέδες, τσάι, χυμούς και μη οινοπνευματώδη ποτά. - Οικιακά είδη: αναλώσιμα καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, κουζινικά εργαλεία και οικιακά εξαρτήματα. - Βιομηχανικές προμήθειες: μηχανές, εξοπλισμός, εργαλεία και πρώτες ύλες. Είτε χρειάζεστε συστατικά για την κατασκευή ή ειδικό εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ως επιχείρηση με επίκεντρο τον πελάτη, δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με βάση την εμπιστοσύνη και αμοιβαία ανάπτυξη. Κατανοούμε την σημασία μιας έγκαιρης παράδοσης και μιας αποτελεσματικής διαχείρισης διακίνησης, για αυτό και η ειδική μας ομάδα εξασφαλίζει γρήγορες και εύκολες αποστολές, ανεξάρτητα από τον προορισμό του πελάτη. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησης μας. Προσαρμοζόμαστε συνεχώς με τις μεταβλητές δυναμικές της αγοράς και υποδεχόμαστε τις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντα στην αιχμή της καμπύλης. Μένωντας πάντα ενήμεροι σε σχέση με τις βιομηχανικές αναπτύξεις και εξερευνώντας νέες προοπτικές, προσφέρουμε συνεχώς καινότομες λύσεις που προωθούν την ανάπτυξη και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

  3. GS TIMBERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GS TIMBERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. PONTMEYER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PONTMEYER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυράντοχη ξυλεία, Ξύλινα πάνελ, Πυράντοχη ξυλεία, Ξύλινα πάνελ, κοντρα πλακε ξυλου, και ξυλο mdf. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  5. WOODCHEM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOODCHEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, Ξύλο - προϊόντα προστασίας, Μυκητοκτόνα και βακτηριοκτόνα, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GREENSEAL SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GREENSEAL SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδρόφοβα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουσιες εμποτισμου, ουσιες εμποτισμου για ξυλο, και μεσα αδιαβροχοποιησης για υφασματα. Έχει έδρα σε Diemen, Κάτω Χώρες.

  2. SAMEC KOZIJNEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAMEC KOZIJNEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαίσια και κουφώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρομενες τζαμαριες, πορτες, κουφωματα απο ξυλο-αλουμινιο, και πλαστικά παράθυρα. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  3. P.MOLEK KLUSSENBEDRIJF - SCHILDERSBEDRIJF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P.MOLEK KLUSSENBEDRIJF - SCHILDERSBEDRIJF, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη σε ξυλο. Έχει έδρα σε Castricum, Κάτω Χώρες.

  4. SCHILDERS CONCURRENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHILDERS CONCURRENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη σε ξυλο, και βαφη μεταλλικων ειδων κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. ONLINEBOREN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONLINEBOREN.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπανια ξυλου. Έχει έδρα σε Hensbroek, Κάτω Χώρες.

  1. DE CARPENTIER BOUWPRODUCTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE CARPENTIER BOUWPRODUCTEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, και Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Aalsmeer, Κάτω Χώρες.

  2. BONA BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BONA BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια, και Οδικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  1. BAKKER DE HOUTHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKER DE HOUTHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Hoogkarspel, Κάτω Χώρες.