• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιανική πώληση

Αποτελέσματα για

Λιανική πώληση

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. VOMAR VOORDEELMARKT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOMAR VOORDEELMARKT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπεραγορές, και Υπεραγορές. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  2. PAREXEL NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAREXEL NEDERLAND B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, και Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. B.V. LEVENSMIDDELENGROOTHANDEL DE KWEKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. LEVENSMIDDELENGROOTHANDEL DE KWEKER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. ALBERT HEIJN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALBERT HEIJN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  5. JONGENS X-MAS GOODS & GIFTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONGENS X-MAS GOODS & GIFTS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Oostzaan, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOEKHANDEL LOS BUSSUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOEKHANDEL LOS BUSSUM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Bussum, Κάτω Χώρες.

  2. I.T.K. DIAGNOSTICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία I.T.K. DIAGNOSTICS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σούπερ μάρκετ, και Σούπερ μάρκετ. Έχει έδρα σε Uithoorn, Κάτω Χώρες.

  3. C.1000 VOORDEELMARKT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C.1000 VOORDEELMARKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Purmerend, Κάτω Χώρες.

  4. MAGAZIJN DE BIJENKORF B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VEPA BINS GROOTHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. DEKAMARKT N.V.

    Κάτω Χώρες

  2. COMHAN HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. FLEXKOM EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLEXKOM EUROPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καταστήματα λιανικής πώλησης. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  2. RARNETWORK BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RARNETWORK BV, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καταστήματα λιανικής πώλησης. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. QOGITA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Qogita δραστηριοποιείται ως κατάστημα B2B με έδρα την Ολλανδία και ειδικεύεται στη χονδρική διάθεση φημισμένων προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας της υγείας. Η πλατφόρμα μας διευκολύνει την απευθείας αγορά για λιανικούς εμπόρους μέσω ενός εκτενούς δικτύου εκατοντάδων επιχειρήσεων χονδρικής πώλησης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κύριος στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τις διαδικασίες προμήθειας, παρέχοντας μια εύχρηστη πλατφόρμα σχεδιασμένη για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων με ταυτόχρονη προμήθεια των προϊόντων που αναζητάτε. Με την ασύγκριτη γκάμα και βάθος του καταλόγου μας διασφαλίζουμε την πρόσβαση σε προϊόντα σε τιμή χονδρικής έτσι ώστε να βρίσκεται σταθερά εξαιρετικές προσφορές για τα είδη που αναζητάτε. Διαθέτοντας προϊόντα φημισμένων παγκόσμιων εταιρειών, όπως οι Loréal, Oral-B, Versace, Victoria's Secret, Maybelline New York, Nivea και άλλες, η κολεξιόν μας είναι μεγάλη και ποικίλη. Στην Qogita θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη παρέχοντας ευέλικτες επιλογές πληρωμής, μικρές προθεσμίες παράδοσης και αυστηρές πολιτικές διασφάλισης ποιότητας. Δεσμευόμαστε για τη διασφάλιση ότι κάθε πελάτης που αγοράζει μέσω της πλατφόρμας μας θα ενθουσιαστεί. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας χαίρει της εκτίμησης των πελατών μας. Εξερευνήστε τον εκτενή μας κατάλογο που περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 SKU και στοκ αξίας €500 εκατομμυρίων. Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και αποθηκεύονται στις αποθήκες των άνω των 200 πωλητών μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.