• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι

Αποτελέσματα για

Σποροι

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η TMS Industrial Refrigeration ιδρύθηκε το 2002 με βάση την ισχυρή της γνώση και εμπειρία σε HVAC από το 1990 και έγινε πλέον ο εταίρος για λύσεις όσον αφορά τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης. Η TMS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για δύσκολες συνθήκες σε βιομηχανίες χάλυβα, πετρέλαιο-αέριο, υπεράκτιες, ηλ- σπίτι, συσσώρευσης ενέργειας, ψύξης σε σιλό, άμυνας και εξόρυξης. Προσφέρουμε: •Βιομηχανικά κλιματιστικά IAC και ψύκτες σε πάνελ •Ψύκτες και κλιματιστικά ανθεκτικά στις εκρήξεις •Μονάδες φιλτραρίσματος και πίεσης •Μονάδες ψύξης σπόρων

  2. THE BLUE BARN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE BLUE BARN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη συλλογων, τζιν (παντελονια), ενδυματα, και παιδικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Castricum, Κάτω Χώρες.

  3. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βολβοι λουλουδιων, βολβοι τουλιπας, βολβοι ζουμπουλιου, και βολβοι ναρκισσου. Έχει έδρα σε Broek Op Langedijk, Κάτω Χώρες.

  4. FLOREX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτοκομία, βολβοι λουλουδιων, και σποροι για γκαζον και βολβοι. Έχει έδρα σε Grootebroek, Κάτω Χώρες.

  5. MOOWY BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOOWY BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπόροι για χλοοτάπητες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι για βοσκοτοπια. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BROER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BROER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Andijk, Κάτω Χώρες.

  2. HOLLAND BULB MARKET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND BULB MARKET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Heiloo, Κάτω Χώρες.

  3. P. NELIS EN ZOON'S BLOEMBOLLENKWEKERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P. NELIS EN ZOON'S BLOEMBOLLENKWEKERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Heemstede, Κάτω Χώρες.

  4. J.H. VAN DER VOSSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.H. VAN DER VOSSEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Lisserbroek, Κάτω Χώρες.

  5. BEJO ZADEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEJO ZADEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Warmenhuizen, Κάτω Χώρες.

  1. HEM ZADEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEM ZADEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Hem, Κάτω Χώρες.

  2. KIEFT BLOEMZADEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. PATER BLOEMBOLLEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. SALM FLORA B.V.

    Κάτω Χώρες