• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βασεις

Αποτελέσματα για

Βασεις

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EURO PIZZA PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ως παραγωγός και ειδικός από το 1993 έχουμε εξυπηρετήσει μια διαφορετική αγορά ζύμη πίτσας ποιότητας στην Ολλανδία και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός και προμηθευτής περήφανος για τη δική μας αλυσίδα - New York Pizza (πάνω από 150 εστιατόρια) - γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα. Έτσι έχουμε γνώση και την πείρα ενός ιδανικού συνεργάτη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από μέτρια σε μεγαλύτερα, από την παγκόσμια αγορά πίτσας.

  2. GOOD BEANS COFFEE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOOD BEANS COFFEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, αλεσμενος καφες, ποτα με βαση τον καφε, και καφες και τσαϊ. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. AVANTIUM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AVANTIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. FOZZELS.COM BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOZZELS.COM BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικά- βασικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάπτυξη λογισμικού πληροφορικής. Έχει έδρα σε Hilversum, Κάτω Χώρες.

  5. KC GLOBAL SOFTWARE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KC GLOBAL SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικά- βασικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, προγραμματα λογισμικου για erp, Λογισμικά- βασικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRASP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRASP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικά- βασικά. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. TENDERTRACER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TENDERTRACER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικά- βασικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα σκαφη, συμβουλοι σε θεματα προκυρηξης διαγωνισμων, και κοινοτικοι μειοδοτικοι διαγωνισμοι. Έχει έδρα σε Laren, Κάτω Χώρες.

  3. HONEYWELL FLUORINE PRODUCTS EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HONEYWELL FLUORINE PRODUCTS EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Amsterdam Zuidoost, Κάτω Χώρες.

  4. INGFER FILLERS & MINERALS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INGFER FILLERS & MINERALS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε De Rijp, Κάτω Χώρες.

  5. ADVANSA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ADVANSA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  1. PARAMELT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARAMELT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Heerhugowaard, Κάτω Χώρες.

  2. BIOGEN IDEC B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. CHEMTURA NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες