• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός κλιματισμού

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός κλιματισμού

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η TMS Industrial Refrigeration ιδρύθηκε το 2002 με βάση την ισχυρή της γνώση και εμπειρία σε HVAC από το 1990 και έγινε πλέον ο εταίρος για λύσεις όσον αφορά τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης. Η TMS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για δύσκολες συνθήκες σε βιομηχανίες χάλυβα, πετρέλαιο-αέριο, υπεράκτιες, ηλ- σπίτι, συσσώρευσης ενέργειας, ψύξης σε σιλό, άμυνας και εξόρυξης. Προσφέρουμε: •Βιομηχανικά κλιματιστικά IAC και ψύκτες σε πάνελ •Ψύκτες και κλιματιστικά ανθεκτικά στις εκρήξεις •Μονάδες φιλτραρίσματος και πίεσης •Μονάδες ψύξης σπόρων

  2. DENSO EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DENSO EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραμμικοί κώδικες - ανιχνευτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Weesp, Κάτω Χώρες.

  3. HOLLAND KOELING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND KOELING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Nieuw Vennep, Κάτω Χώρες.

  4. PORTACOOL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PORTACOOL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. AIRMEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AIRMEX B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαερισμος. Έχει έδρα σε Heiloo, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SPIRIT ENERGY NEDERLAND B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPIRIT ENERGY NEDERLAND B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  2. LUCHTKLIMAAT SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUCHTKLIMAAT SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

  3. BARCOL-AIR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BARCOL-AIR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Purmerend, Κάτω Χώρες.

  4. AGRATECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGRATECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Anna Paulowna, Κάτω Χώρες.

  5. BELOS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BELOS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Badhoevedorp, Κάτω Χώρες.

  1. STULZ GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STULZ GROEP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  2. SMITSAIR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMITSAIR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Uithoorn, Κάτω Χώρες.

  1. KENNEMER SPIRALO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KENNEMER SPIRALO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schagen, Κάτω Χώρες.

  2. KENNEMER SCHAGEN INDUSTRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KENNEMER SCHAGEN INDUSTRIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schagen, Κάτω Χώρες.