• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές εξαγωγές

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  2. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Ilma Trading είναι κορυφαία παγκόσμια εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για το εκτενές μας δίκτυο προμηθευτών και εταίρων σε όλο τον κόσμο που μας επιτρέπει να αναλάβουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα σε όλο τον πλανήτη. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και καταναλωτικές ανάγκες. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., - Ποτά και τρόφιμα: μπαχαρικά, σοκολάτες, μπισκότα, σνακς και τρόφιμα σε κονσέρβα. Επιπλέον, η γκάμα των ποτών μας συμπεριλαμβάνει καφέδες, τσάι, χυμούς και μη οινοπνευματώδη ποτά. - Οικιακά είδη: αναλώσιμα καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, κουζινικά εργαλεία και οικιακά εξαρτήματα. - Βιομηχανικές προμήθειες: μηχανές, εξοπλισμός, εργαλεία και πρώτες ύλες. Είτε χρειάζεστε συστατικά για την κατασκευή ή ειδικό εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ως επιχείρηση με επίκεντρο τον πελάτη, δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με βάση την εμπιστοσύνη και αμοιβαία ανάπτυξη. Κατανοούμε την σημασία μιας έγκαιρης παράδοσης και μιας αποτελεσματικής διαχείρισης διακίνησης, για αυτό και η ειδική μας ομάδα εξασφαλίζει γρήγορες και εύκολες αποστολές, ανεξάρτητα από τον προορισμό του πελάτη. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησης μας. Προσαρμοζόμαστε συνεχώς με τις μεταβλητές δυναμικές της αγοράς και υποδεχόμαστε τις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντα στην αιχμή της καμπύλης. Μένωντας πάντα ενήμεροι σε σχέση με τις βιομηχανικές αναπτύξεις και εξερευνώντας νέες προοπτικές, προσφέρουμε συνεχώς καινότομες λύσεις που προωθούν την ανάπτυξη και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

  3. BB WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

  4. WORLD WIDE COMMODITY TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ξ Worldwide Commodity Trading B.V είναι μια πρωτοπώρα εμπορική εταιρεία καλλυντικών με έδρα την Ολλανδία. Εισάγουμε, εξάγουμε και διανέμουμε καλλυντικά περιποίησης του δέρματος πολυτελείας, παγκοσμίως, συμπ. αρώματα και άλλα προϊόντα περιποίησης του σώματος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Επικοινωνία με Whatsapp: +31623485329

  5. RAB WHOLESALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BAYSI IMPORT & EXPORT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εμπορικών ευκαιριών στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική. Επικεντρωνόμαστε σε επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και λιανικών προϊόντων, τα οποία κυριαρχούν στα ράφια των σουπερμάρκετ και των παροχών υπηρεσιών διατροφής.Η επιτυχία μας βασίζεται στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, στην γρήγορη και αξιόπιστη μας εφοδιαστική αλυσίδα και στην εκτενής μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Αποκτήσαμε αυτήν την γνώση με πολυετή εμπειρία στον εξωπορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και μέσα από το αναπτυσσόμενο μας δίκτυο στην Άπω Ανατολή. Εξειδικευόμαστε στην παροχή χονδρικών εμπορευμάτων παγκόσμιων αναγνωρισμένων και εξαιρετικής ανταπόκρισης τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε διάφορες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση για δυτικά τρόφιμα και προϊόντα λιανικής σε σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προώθησαν την εταιρεία μας ώστε να παίζει πλέον έναν κυρίαρχο ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα παγκοσμίων αγαθών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAYA GOLD TRADING

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYA GOLD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Ζάχαρη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, ελαιο κοκοφοινικα, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, βιολογικά προϊόντα, Τρόφιμα βιολογικά, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. HOL DING HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

  3. MBF-SAVANNAH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MBF-SAVANNAH B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρέσκων λαχανικών, συσκευασμενα εξωτικα φρουτα, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  4. ARYUSS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARYUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. OK SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OK SOLUTIONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  1. ADOMEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ADOMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χριστουγεννιατικα ειδη, και ειδη για ανθοπωλεις. Έχει έδρα σε Uithoorn, Κάτω Χώρες.

  2. DAARNHOUWER & CO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAARNHOUWER & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καφές και τσάι, και κακάο. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  1. M9 LOGISTICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M9 LOGISTICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια, υπηρεσιες μεταφορων, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και τελωνειακες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. FOUR SEASONS QUALITY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOUR SEASONS QUALITY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε De Kwakel, Κάτω Χώρες.

  3. RJ SPORTS TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RJ SPORTS TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. TEXTIELIMPORTEREN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEXTIELIMPORTEREN.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακόμιση αεροδρομίου, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, Διαμετακόμιση αεροδρομίου, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Συσκευαστές για ακτοπλοϊκές μεταφορές. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  5. ALLIANCE EXPERTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALLIANCE EXPERTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  6. PONTMEYER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PONTMEYER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυράντοχη ξυλεία, Ξύλινα πάνελ, Πυράντοχη ξυλεία, Ξύλινα πάνελ, κοντρα πλακε ξυλου, και ξυλο mdf. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  7. INTERNATIONAL WHOLESALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERNATIONAL WHOLESALE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαπούνια και απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, κέικ σοκολάτας, προϊοντα ατομικης τουαλετας, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  8. NETTSTAFF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NETTSTAFF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά είδη - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Amsterdam-Zuidoost, Κάτω Χώρες.

  1. CALEOS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CALEOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα κρασια, βιολογικο τυρι, παραδοσιακη μπιρα, και βιολογικο αλευρι. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  2. VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  3. HERMAN KUIJPER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HERMAN KUIJPER BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  4. POLSKATRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLSKATRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, πατατες, καροτα, κρεμμυδια, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

  5. JH WAGENAAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JH WAGENAAR B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Hoogkarspel, Κάτω Χώρες.

  6. A.J.STOOPWAARLAND.BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.J.STOOPWAARLAND.BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεμμύδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις, λαχανικα, εξαγωγη, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Waarland, Κάτω Χώρες.

  7. NAKIBOGLU HAZELNUTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAKIBOGLU HAZELNUTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουντουκια, ολοκληρα φουντουκια χωρις κελυφος, ψημενα φουντουκια, και αλευρι φουντουκιου. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  8. HAYAT KIMYA HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAYAT KIMYA HOLDING B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καυστικο νατριο, και διττανθρακικο νατριο (σοδα). Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  9. SEWURO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEWURO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και δονητες χειρος με μοτερ. Έχει έδρα σε Enkhuizen, Κάτω Χώρες.

  10. ONE UNION SOLUTIOS B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONE UNION SOLUTIOS B.V, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για χερσαιες μεταφορες εμπορευματων, αεροπορικες μεταφορες, και Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

99 Επιχειρήσεις

Kατηγορια