• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΈμπορος χονδρικής
  1. EURO BIRD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO BIRD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός πτηνοτροφίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλουβια για κοτες, αυγα, και πουλερικα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. MACROVET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACROVET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα για την υγεια και την ομορφια του ζωου, και Φάρμακα για ζώα. Έχει έδρα σε Den Burg, Κάτω Χώρες.

  3. LEXRO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEXRO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, και Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Weesp, Κάτω Χώρες.

  4. C.G. ZUURBIER BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. GEBROEDERS EVELEENS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBROEDERS EVELEENS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Aalsmeer, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COOKSON DRIJFHOUT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COOKSON DRIJFHOUT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amsterdam Zuidoost, Κάτω Χώρες.