• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • άνθρακας - παράγωγα

Αποτελέσματα για

Άνθρακας - παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. INTERNATIONAL CHEMICAL SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERNATIONAL CHEMICAL SERVICES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άνθρακας - παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερες οργανικων οξεων, και ακρυλικο. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  2. JAN PELLET

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η JANPellet είναι ένας προμηθευτής ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που ιδρύθηκε το 2021 με έδρα στην πόλη Alkmaar, Ολλανδία. Η γραμμή μας προϊόντων διαθέτει πιστοποίηση, είναι οικολογική και προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΕΛΕΤ - ξύλινα πέλλετ Enplus A1, ξύλινα πέλλετ ανώτατης ποιότητας και βιομηχανίες μποίλερ με ξύλινα πέλλετ. ΞΥΛΟΚΆΡΒΟΥΝΑ - ξυλοκάρβουνο μέτριας έως σκληρής πυκνότητας σκληρού ξύλου Αυστραλίας Με ελάχιστο καπνό και λεπτό άρωμα. ΚΑΥΣΟΞΥΛΟ - Τα καλύτερα αποξηραμένα κούτσουρα σε ξηραντήριο από σημύδα, βελανιδιά, μελιά, και δρυς με εγγυημένη περιεκτικότητα υγρασίας κάτω από 18%. Τα κούτσουρα μας είναι κατάλληλα για κλιβάνους καύσης ξύλου και σε ανοικτές εστίες και επειδή αποξηραίνονται σε ξηραντήρια, διαθέτουν υψηλές αξίες ενέργειας και θέρμανσης ώστε να σας εξασφαλίσει ζεστασιά απολαμβάνοντας το τζάκι σας! ΠΑΛΕΤΕΣ - Σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά για γενική χρήση αποθήκευσης και διανομής. Η JANPellet δεσμεύεται να προσφέρει μόνο την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής και να παραδώσει ξύλινα πέλλετ, καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα και παλέτες ανώτατης ποιότητας εντός πέντε ημερών! Επικοινωνήστε με την φιλική μας ομάδα και αποκτήστε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης και τιμής στην αγορά.

  3. FASTGAS

    Κάτω Χώρες

    Η FastGas είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών κρέμας πρωτοξειδίου του αζώτου υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη. Η ποιότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο στην αγορά N2O, για αυτό και η εταιρεία μας εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, γιατί η προμήθεια πρωτοξειδίου του αζώτου χαμηλής ποιότητας μπορεί να έχει εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες. Συνεπώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ορισμένες προϋποθέσεις. Ελέγχει αυστηρά την χρήση του πρωτοξειδίου του αζώτου καθώς και την μεταφορά του. Πέρα από το γεγονός πως είναι καλό σήμερα να λαμβάνει κανείς υπόψη το περιβάλλον, ειδικά αφού αποτελεί κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας, προσφέρει επίσης οικονομικό όφελος.Συστήνουμε να αναζητάτε έναν κατασκευαστή που πουλά μεγάλα ανταλλακτικά κρέμας πρωτοξειδίου του άνθρακα. Για μικρά ανταλλακτικά (7.5 γρ) θα χρειαστείτε 85 ανταλλακτικά κρέμας να έχουν την ίδια ποσότητα σε αέριο πρωτοξειδίου του άνθρακα ισόποση με ανταλλακτικό κρέμας 615 γρ. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να εξοικονομήσουν σε ότι αφορά τα κόστη συσκευασίας, τον αποθηκευτικό χώρο και τα κόστη μεταφοράς. Αν δεν βρίσκετε τις ποσότητες που χρειάζεστε στον ιστότοπο μας, τότε ίσως η ιδανική λύση να είναι να γίνετε αντιπρόσωπος, απλά συμπληρώνοντας το έντυπο που βρίσκεται στον ιστότοπο μας. Θα ενημερωθείτε άμεσα για οποιαδήποτε διακύμανση των τιμών και ειδικές προσφορές και θα σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες τιμές και θα εξασφαλίσουμε να μην ξεμείνετε ποτέ από προϊόντα! Θα είστε σε άμεση επαφή με τους διευθυντές μας πωλήσεων οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στην διαχείριση των παραγγελιών σας και θα απαντήσουν οποιαδήποτε σας απορία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!