• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

ΙταλίαΦλωρεντία και ΤοσκάνηΈμπορος χονδρικής
  1. BARTALESI GUIDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BARTALESI GUIDO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε FIRENZE, Ιταλία.

  2. SELF

    Ιταλία

    Η εταιρεία SELF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Figline E Incisa Valdarno, Ιταλία.

  3. M.G.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.G.M. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  4. ELLECI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Massarosa, Ιταλία.

  5. SPECIAL - MAC S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PULTEK S.R.L.

    Ιταλία

  2. UNIVERSAL GROUP S.R.L.

    Ιταλία