• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΤρεντο και Τρεντίνο - Άνω Άντιτζε
  1. PERINI CARLO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERINI CARLO & C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Pergine Valsugana, Ιταλία.

  2. VITIFRUT S.A.S. DI RAMPANELLI LAURA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITIFRUT S.A.S. DI RAMPANELLI LAURA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mezzolombardo, Ιταλία.

  3. BONTURI CASA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BONTURI CASA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Trento, Ιταλία.

  4. IFS S.R.L.

    Ιταλία

  5. KOMET STANDARD S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLUMISSIMA TRADING S.R.L.

    Ιταλία

  2. ALPI-FLOR DES MITTERRUTZNER HELMUTH & CO. K.G.

    Ιταλία

  3. STOCKER S.R.L.

    Ιταλία