• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυγεια

Αποτελέσματα για

Ψυγεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  2. FRIGOMAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIGOMAR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες ψυγεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια, και αποθηκεσ-ψυγεια για την αποθηκευση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. FRIUL FRIGO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIUL FRIGO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  4. FOGAL REFRIGERATION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOGAL REFRIGERATION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  5. F.LLI LOSCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI LOSCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματιστικά οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Ψυγεία, οικιακής χρήσης, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, και Ψυγεία, οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Porpetto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CGA TECHNOLOGIES S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CGA TECHNOLOGIES S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ψυκτικοί θάλαμοι, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  2. MUSSO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MUSSO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητισμός και ψυχαγωγία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικιακα ψυγεια, και ψυγεια για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  3. SAM REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

  4. AZZOLA GINO

    Ιταλία

  5. METALLAMP S.R.L.

    Ιταλία

  1. FRIGOCOND

    Ιταλία

  2. IGLU COLD SYSTEMS S.R.L.

    Ιταλία

  1. O.M.I. S.R.L.

    Ιταλία