• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτευση

Αποτελέσματα για

Χυτευση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  2. STM SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση εν θερμώ, ηλεκτροδιαβροση, και Χύτευση εν θερμώ. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  4. GIELLE PLAST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIELLE PLAST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικες υλες συσκευασιας, και χύτευση τεμαχίων από πολυεστέρα. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  5. SIOM TERMOPLAST SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIOM TERMOPLAST SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, χυτευση πλαστικων υλων, και κατασκευη πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAVIOTEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAVIOTEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλουπια για πλαστικα υλικα, χυτευση θερμοπλαστικων υλων, και καλουπια για θερμοσκληρυντικα υλικα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. MOSA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOSA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητες συναρμολογησεις, καλουπια, και χυτευση εν ψυχρω. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  3. MODELLERIA C.M.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA C.M.F., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  4. SIMET

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Καμπάνες - χύτευση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. HIGH - TECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HIGH - TECH S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  1. MECPLAST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECPLAST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. CALLIGARO GIANNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALLIGARO GIANNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

  1. MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, επιπλωση, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Farra D'Isonzo, Ιταλία.

  2. PLAST3 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAST3 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Αλυσίδες - πλαστικές ύλες, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. 3 MC S.R.L.

    Ιταλία

  4. MEPLA S.R.L.

    Ιταλία

  5. GENERAL SERVICE TRIESTE S.R.L.

    Ιταλία

  6. ZORZI S. & C.

    Ιταλία

  7. MARTIN S.R.L.

    Ιταλία

  8. Q.L.Z. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  1. GAMMAPLAST

    Ιταλία

  2. M. & P.

    Ιταλία

  3. S.C.M. ZANUSSI S.R.L.

    Ιταλία

  4. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.