• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτευση σε μεταλλικο καλουπι

Αποτελέσματα για

Χυτευση σε μεταλλικο καλουπι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  2. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  3. MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA ZORZENON DI ENRICO E MASSIMO ZORZENON S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, επιπλωση, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Farra D'Isonzo, Ιταλία.

  4. 3 MC S.R.L.

    Ιταλία

  5. MODELLERIA C.M.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODELLERIA C.M.F., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.